úterý 17. listopadu 2015

TIPY: Móda pro pejskaře - GODDOG


Jelikož se Vánoce kvapem blíží, připravila jsem si pro vás sérii článků s tipy, co nakoupit svým blízkým, kteří jsou blázni do psů, nebo o co si napsat Ježíškovi. 

Jako první jsem si zvolila značku Goddog, jelikož je to firma, kterou dobře znám a sama se podílím na tvorbě některých motivů. Goddog je specifický variabilitou všemožného zboží a především pak barevností veškerého oblečení. Můžete si zde objednat různé druhy triček, mikin, bund, ale také hrnečky, tašky, peněženky, placky a třeba i žabky. Motivy jsou průběžně doplňovány a kdyby jste náhodou měli zájem o to, mít na tričku svého psa, není problém se domluvit na zakázkové výrobě motivu.

Psí motivy


Zde asi není třeba cokoli dlouze popisovat, jednoduše pro milovníky psů.

Motivy s plemeny


Borderky, australáci, jackové, ohaři, chrti, bullíci...prostě nejběžnější plemena a ta která zas tak běžná nejsou, budou 100% doplněná časem.

Motivy se psími sporty


Opět stále se rozšiřující nabídka. Prozatím zde najdete motivy s agility, dogdancingem, canicrossem, stopami a také mushingem.

Motivy na zakázku


Je libo tašku, peněženku či hrnek s vaší nejoblíbenější fotkou vašeho chlupáče? Nebo speciální motiv, který budete mít jen vy? Není problém.

_______________________________________________________________________________________________________

Zaujaly vás některé motivy? Pak rozhodně zavítejte na eshop www.goddog.cz nebo na facebookovou stránku Goddog




Žádné komentáře:

Okomentovat

O mně

Jmenuji se Jaina, jsem grafička, amatérská fotografka, milovnice psů a především majitelka borderáka jménem Mojo. Mezi mé největší zájmy patří kynologie, etologie psů a chovatelské potřeby a o tom všem také jsou mé články.

Máte-li nějaký dotaz, nápad na článek, či recenzi, nebo nějaké připomínky, napište mi do komentářů, na mail nebo třeba na facebooku.

@pawsitive notes 2015-2020

Osvětové články




Doporučuji