pondělí 1. června 2015

RECENZE: Psí hry na Android


Dog agility 3D | DogSportApp


V této hře hrajete za border kolii a máte za úkol překonat určitý počet překážek v předem daném pořadí. Jako milovník agility jsem sice zajásala, když jsem hru na google play spatřila, ale veškeré nadšení mě opustilo asi 2 vteřiny po spuštění. Hra má neskutečně hloupé ovládání - celá se ovládá pouze nakláněním telefonu, což by až tak nevadilo, kromě případů, kdy se netrefíte na překážku a pak musíte oběhnout téměř celý parkur, než se otočíte o 180°, abyste mohli znovu překonat překážku - což je u některých režimů hry celkem problém, jelikož je u nich časový limit, který vyčerpáte, než se vůbec trefíte na danou překážku. U jednotlivých módů hry bych uvítala alespoň krátký popis, co je cílem. Mít hra lepší ovládání, určitě by jí to hodně přidalo, takhle je dobrá tak leda na zvednutí tlaku.
V plné verzi máte na výběr více psů, kterým i můžete měnit základní vlastnosti jako je rychlost nebo obratnost.
Cena plné verze: 24,55Kč
Hodnocení:
dog agility 3d

DogHotel Lite | Tivola



Jak už název hry napovídá, vaše role zde je pracovník psího hotelu a vaším úkolem je se postarat o psí svěřence. Každý ze svěřenců má jiné požadavky, které musíte splnit. Psy zde můžete krmit, česat, koupat, cvičit, běhat přes překážky nebo si s nimi na dvorku hotelu házet frisbee.
V základní free verzi si můžete za vydělané mince dokupovat různé vybavení jako jiné misky, pelíšky nebo tapety. Za reálné peníze si můžete dokoupit 3 další rasy psů - huskyho, bígla a australského ovčáka a také si otevřít všechno vybavení (každý z doplňků stojí 55,70Kč)
Grafika je vcelku pěkná, ovládání bez problémů.
Hodnocení:
 dog hotel lite

Dogs of Tura | FY studio


Tuto hru bych doporučila na dlouhé chvíle všem, kteří se věnují pasení. Hrajete zde za border kolii a vaším úkolem je navést stádo oveček do kontrolních bodů a následně do finálního místa. Ovšem jak postupujete level po levelu, začínají se ovečky chovat více realisticky a začínají mít tendence rozprchnout se každá jiným směrem, což často způsobí, že než je naženete opět dohromady, vyprší vám čas.
Grafika je poměrně hezká, má malovaný ráz. Ovládání je občas trochu problematické, když se snažíte o rychlejší obraty.
Hodnocení:
dogs of tura

Dog Walker | TabTale


Zde hrajete za venčitelku psů. Hra se skládá z různých miniher, kdy se vašemu svěřenému pejskovi např. něco stane, nebo uteče a váš úkol je ho dát ho do původního stavu nebo vytvořit letáčky apod. Bohužel u free verze se nedostanete dále, jak do 5. levelu, což je celkem škoda.
Grafika je hezká a roztomilá, ovládání je občas trochu natvrdlé.
Cena plné verze: 118Kč (cena 5ti lvlů navíc - 78,60Kč)
Hodnocení:
 dog walker

Diver Dogs | Hiptic


Diver Dogs je krásná hra, ve které se dostanete v roli agentů týmu Diver Dogs (na výběr máte 3 hlavní postavy - hybridy huskyho a žraloka, z nichž každá má jiné silné a slabé stránky) do podmořského světa a vaším úkolem je zachraňovat štěňátka, která byla unesena. Po shlédnutí reklamního videa se vám otevře i volba ze tří asistentů, kteří vám budou v misích nápomocni.
Grafika je krásná, moderní, ovládání bez problémů.
Hodnocení:
 diver dogs

Žádné komentáře:

Okomentovat

O mně

Jmenuji se Jaina, jsem grafička, amatérská fotografka, milovnice psů a především majitelka borderáka jménem Mojo. Mezi mé největší zájmy patří kynologie, etologie psů a chovatelské potřeby a o tom všem také jsou mé články.

Máte-li nějaký dotaz, nápad na článek, či recenzi, nebo nějaké připomínky, napište mi do komentářů, na mail nebo třeba na facebooku.

@pawsitive notes 2015-2020

Osvětové články




Doporučuji